Tøjdesigner

Tøjdesigner København

Tøjdesigner

Tøjdesigner

En tøjdesigner kan både arbejde fuldtid i et modehus som ”in-house designer” eller arbejde selvstændigt med deres eget brand eller freelance for forskellige designere. Som tøjdesigner er der mange muligheder i branchen, og ikke kun én måde at gøre det på. Hvad drømmer du om?

Om Tøjdesigner

An på din personlighed og temperament kan både jobbet som in-house tøjdesigner eller selvstændig tøjdesigner med eget brand være det helt rigtige for dig. Der er næsten kun muligheder indenfor branchen, uanset om du ønsker at arbejde med selvstændige og individuelle designs til dine kunder, eller originale designs til stormagasiner og tøjbutikker.

Uanset hvad du drømmer om, så er Textilskolen et af de bedste steder at starte. Som afgangselev fra Textilskolen vil du få en afgangseksamen med både de almindelige påkrævede fag i 10. klasse, samt en masse kreative fag og opgaver, der tilføjes dit afgangsbevis. Gennem samarbejde og workshops vil du få værdifulde kontakter i branchen, erfaringer og et smukt CV som vil hjælpe dig, når du bagefter ønsker at søge ind på en designskole i enten Danmark eller udlandet. I flere år har det været bevist at afgangselever fra Textilskolen oftere bliver antaget på de store designuddannelser, end almindelige afgangselever. Snyd ikke dig selv for chancen for at få den bedste start i fashionbranchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *