Ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel

Bolig

Ovenlyskuppel

Sørger du for at Vitral bliver din leverandør af ovenlyskuppel til hjemmet eller kontoret, er du sikker på at få et ovenlysvindue af højeste kvalitet.

Om Ovenlyskuppel

Størstedel af Vitrals produktlinje inden for ovenlyskuppel er testet og har dokumenteret støjdæmpning. Dette kan ske, fordi de forskellige lag glas i termoruden har forskellige egenfrekvenser. Med få undtagelser benytter Vitral enkeltlags glas yderst og lamineret dobbeltlags sikkerhedsglas inderst hvilket giver effektive forskellige egenfrekvenser og en støjdæmpet ovenlyskuppel.

Samtidig med at ovenlyskuppel produkterne fra Vitral stort set alle er støjdæmpende, er naturlig ventilation og frisk luft også en selvfølge. Alle ovenlyskuppel fra Vitral kan leveres med styringer og automatiske motorer til åbning af ovenlyskuppel panelet. Uden at det koster ekstra. Det sørger for at hjemmet eller kontoret altid har en naturlig ventilation, der skaber godt indeklima, som man færdes bedre i, og som er med til at sikre et sundere helbred for alle. For eksempel har undersøgelser vist at børns indlæringsevne forsøges, når indeklimaet er godt. Men også for voksne er et godt indeklima hjemme eller på kontoret en vigtig del af vores velbefindende, og kan være med til at vi yder bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *