Odoo ERP

Odoo ERP er vinderen!

Odoo ERP

Bedste Odoo ERP Partner

Det fleste mellemstore og store virksomheder sidder i dag med en masse data som skal arkiveres på den ene eller den anden måde. Det kan være alt fra salgsfaktura til moms afregning. Mange kan sikkert nikke genkendende til daglig hovedpine med at få registreret det det rigtige sted, og nogen gange støde på udfordringer hvor forskellige systemer har svært ved at arbejde sammen. Et ERP-system er virkelig noget som kan skabe ro og overblik i en virksomhed. ERP er forkortelse af Enterprise resource planning. I bund og grund er det software programmer som sørger for at registrerer data i en virksomhed. I dag findes der rigtig mange forskellige ERP-systemer på markedet. De fleste ERP-systemer er programmeret til unikke brancher, og ofte følger der en masse efter installering til som løbene skal installeres og opdateres.  Vi vil prøve at dykke ned i et par ERP-systemer som kunne være interessante i forhold til Danske virksomheder, og prøve at belyse fordele og ulemper ved de enkelte programmer.

Vi har i dag udvalgt 3 ERP-systemer som vi vil kigge nærmere på. Det første vi skal kigge på er

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er en cloudbaseret it-platform system, og er baseret på  ERP-platformene Dynamics AX og NAV. Det er en ny og mere effektiv måde  måde at tænke IT-arkitektur og drift på.

Dynamics 365 samler en række af Microsofts it-platforme, og her får du nu blandt andet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i et og samme produkt, sammen med din ERP-platform. Det giver fleksibilitet og mulighed for at skabe større sammenhæng i virksomhedens interne processer, hvilket giver større effektivitet og agilitet i virksomhedens it-infrastruktur.

SAP

SAP er nok en af  erdens mest brugte ERP-system til mellemstore og store virksomheder. SAP udvikler ERP-løsninger til store nationale og internationale virksomheder, som kræver komplekse, tilpassede løsninger, som er tilpasset til den enkelte virksomhed.

Med SAP All-in-One får du her noget af det bedste af to verdener. Erfaringen og evnen til at håndtere meget store og komplekse virksomheder kombineret med stor fleksibilitet, som er tilpasset til små og mellemstore virksomheder, der ønsker ubegrænsede udvidelsesmuligheder i systemet. Ulempen ved dette program er at man løbene skal opdatere systemerne med ny data, hvilket man skal med de fleste ERP-systemer, men her kan det være meget bekosteligt, så det kan ikke anbefales til virksomheder som ikke har relativt stort budget til løbene opdateringer.

Odoo ERP

Odoo ERP kan organiserer og styre virksomhed i ét system, hvilket naturligvis gør det meget fleksibelt og overskueligt at arbejde med.

Kort sagt så er Odoo nok det bedste ERP-system på markedet pt.

Odoo bygger kun på én database, så du har alle data samlet ét sted. Mange andre ERP løsninger arbejder på flere platforme.

Grundlæggende er det et  gennemført økonomisystem. Det kan ud over det mest basale som finans, også håndtere lagerstyring, salg og produktionsstyring, der passer de fleste virksomheders behov

Odoo er et online økonomisystem, og er baseret på Open Source. Alle moduler er bygget op i apps, som løbene bliver opdateret uden du som bruger skal betale en masse ekstra.

Odoo dækker stort set alle områder i en virksomhed. Her er et udpluk af løsninger i Odoo ERP:

Vi har virkelig svært ved at se ulemperne ved Odoo ERP, og vi mener faktisk Odoo er det bedste og mest fleksible ERP-system på markedet, og vores erfaring siger os, at IT-Alliance som har mere end 20 års IT erfaring, plus det er Odoo Gold partner er den helt rigtige samarbejdspartner til virksomheder som ønsker at arbejde med Odoo. Det kan man læse meget mere om Odoo erp her

Konklusion:

Vores gennemgang sætter de 3 ERP-systemer i følgende rækkefølge:

Nr. 1. Odoo

Nr.2. SAP

Nr.3. Microsoft Dynamics 365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *