Firmafrokost

Firmafrokost

firmafrokost

Firmafrokost

Med det rette brændstof til krop og sjæl, præsterer vi bedre end vi ville gøre på tom mave. Med en firmafrokost fra Kragerup & Ko sikrer du din virksomhed glade medarbejdere, der skaffer bedre resultater til bundlinjen.

Om Firmafrokost

Kragerup & Ko er leveringsdygtige i lækre og velsmagende firmafrokost anretninger, som vil få mundvandet til at løbe hos ansatte i alle aldre. Al mad er lavet fra bunden af friske og årstidsbestemte grøntsager, således at der serveres vitaminer og energi i massevis. Der er faste ugemenuer, som sikrer alsidige og varierende retter og menuer, som hver dag suppleres op med blandet grøn salatbar, et udvalg af gode oste og friskbagt maltrugbrød fra Emmery, samt langtidshævede brød direkte fra Kragerup & Ko’s egne ovne.

En firmafrokost fra Kragerup & Ko kan enten tilberedes i jeres virksomheds kantine, eller blive leveret til jer, færdiglavet og serveringsklar i store fade. Firmaet leverer firmafrokost i København og omegn, både til dagligdag og festlige lejligheder. Har I særlige ønsker eller hensyn der skal tages i netop jeres virksomhed, kan I også altid ringe til Kragerup & Ko for særlige aftaler. De er altid klar med et godt tilbud, og kan sammensætte og variere efter jeres ønsker. Også hvis der skal tilføjes ekstra mad, sandwich eller tapas til receptionen senere på dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *