Designskole

Designskole i København

Uddannelse

Designskole

Kunne du tænke dig at tage 10. klasse på en designskole og bruge dit 10. klasse år på at lære mere om mode, design og styling? Det er faktisk muligt, hvis du søger ind på Textilskolen i Holte.

Med en 10. klasse fra Textilskolen får du mulighed for at arbejde med dit talent og din passion for design, samtidig med at du tager en 10. klasse eksamen i de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik.

En designskole med udvikling

Som elev på Textilskolen designskole får du prøvet kræfter med designfaget og udfordres og udfoldes på kreativitet og design. Du lærer hvad der skal til, for at du kan forfølge drømmen om en uddannelse inden for design, og du får et helt unikt indblik i designverden. Som elev på designskolen får du en sjælden mulighed for at fordybe dig i dit kreative arbejde inden for design, uden at det tager tid fra din øvrige skole. Dette kan lade sig gøre fordi Textilskolen – som en moderne designskole – blander fagene sammen og lader design linjen skinne igennem overalt. For eksempel lærer du i engelsk at designe og skrive din egen modeblog, samtidig med at du i dansk skriver avisanmeldelser og reportager af modeshows fra fashion week. Du får en studietur til London, hvor du besøger forskellige designskole uddannelser og meget mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *