Designskole

Designskole

Designskole i København

Designskole i København

Textilskolen er det perfekte sted for unge, som drømmer om en fremtid inden for design. Gennem designskolen kan der tages kurser på designlinjen eller på en kreativ 10. klasses designskole.

 

En designskole med udfoldelse

Textilskolen ligger i smukke Holte, ned til skov og sø og tæt på byen. Fra Københavns Hovedbanegård er der kun 20 minutter med toget til Holte Station, og derfra 10 minutters gang til designskolen.

For at følge den kreative designlinje skal man være mindst 16 år eller have afsluttet 9. klasse, men der er ingen øvre aldersgrænse. De fleste af designskole eleverne er dog mellem 16 og 28 år.

Textilskolen er en designskole der ikke kræver optagelsesprøve eller særlige krav for at blive optaget. Det eneste det kræves af dig, er at du har interesse, lyst og passion for mode. Resten kan du lære. Designlinjen på denne designskole vil være et trinbræt ind til en verden af design og mange af skolens elever bruger tiden til at forberede sig på at søge optagelse på en designuddannelse. Der arbejdes intensivt og innovativt med designs af vidt forskellig karakter og du lærer at udvikle, sy og tilskære dine egne designs. Som elev på denne designskole skelnes der ikke til rigtige og forkerte designere, men du udvikles og udfordres, og kan test alt inden for tryk, strik, tegning og meget andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *