Produktionstyring

App udvikler

App udvikler

App udvikler

I dag findes der flere millioner apps som er udviklet af app udvikler igennem de sidste 10-15 år. Desværre er der rigtig mange af de apps som aldrig kommer i brug. Det kan skyldes flere ting. En af de helt afgørende ting er at der ofte ikke er gennemtænkt en marketings plan for den enkelte app, så den aldrig når længere end til app store. Når en app bygges er det min. Lige så vigtigt at man budgetter med en marketing plan. I samarbejd med sin app udvikler skal der tages højde for mange ting. Det første man skal tage stilling til er navnet på appen. Hvis en app skal findes i app store er det super vigtigt at navnet afdækker selve appen og at navnet har en høj søgevolume. Et eksempel kunne være at man lavede en app til at finde gode tilbud i byen. Der ville det være oplagt at kalde den for tilbud i byen. Så har man både fået afdækket funktionaliteten og søger termen. Hvis man nu kalde den Quit så ville den aldrig komme frem på app store.

Dygtig app udvikler

Når man skal finde en dygtig app udvikler skal man huske at få indsigt i hvordan appen skal bygges. I dag findes der 3 forskellige måder at bygge en god app.

Native app

Native app er den oprindelige måde at bygge en app på. Her koder man app til at virke specifik til IOS (Able, Iphones) og til Adroid telefoner. Fordelen ved en Native app er at den er meget drift sikker, og virker selvom man er offline. Den dygtige app udvikler vil kunne skræddersy appen 100% til kundens ønsker.

Web app

En web app er i bund og grund en hjemmeside, som kan installeres som en app. En webapp er nemmere at lave og den vil kunne køre på alle enheder. Ulempen er at den ikke kan bruges offline.

Hybrid app

En hybrid app er en kombination af en Native løsning og en Web app. En app udvikler vil i dag ofte anbefale sine kunder til at udvikle en hybrid app da den er langt billigere at udvikle, og den er super drift sikker. Ulempen er at den ikke virker offline.

Den rigtige app udvikler

Den rigtige app udvikler er ham som kan sætte sig ind i kundens ide og guide kunden hele vejen igennem udviklingen. Hos Softwaredanmark har de mere end 10 app udviklere klar til at løse små og store opgaver. Her får man pris garanti på sin opgave, så man er sikker på budgettet holder. Oven i det er de også super dygtige til at lægge en marketingsplan som virker. Kan kun anbefale at tage en uforpligtende snak med Softwaredanmark. Læs mere på https://www.softwaredanmark.dk/app-udvikler/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *